logo lek 200x200

Beste leden van TV Leveroy, TC Kelpen-Oler en Tell,

Op zaterdag 9 juni 2018 starten we met de LEK gemengd dubbel 2018! We hopen dat jullie je allemaal inschrijven voor dit gezellige en sportieve toernooi!

De poulewedstrijden zijn van zaterdag 9 juni tot en met vrijdag 15 juni 2018. Op zaterdag zijn de (halve) finales in Ell! We spelen in 3 categorieën 5/6 (sterkste), 6/7 en 7/8. Zijn er binnen één van de categorieën te weinig deelnemers dan delen we jullie in onderling overleg mogelijk in één van de andere categorieën in. We streven naar poules van 4 zodat iedereen minimaal 3 wedstrijden kan spelen. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl LEK gemengd dubbel 2017 of via deze link: https://www.toernooi.nl

Lees meer: Inschrijving LEK Gemengd Dubbel 2018

bierenbitterballenHet is even geleden maar op vrijdag 8 juni houden we weer een bier en bitterballen avond. En het wordt een andere avond dan anders, althans gedeeltelijk. Deze keer kun je niet alleen punten scoren met tennis..............

Nieuwsgierig? Meer info volgt maar schrijf 8 juni vast op in je agenda.

LEK invitatie 2018Afgelopen zaterdag zijn de finalewedstrijden gespeeld van het LEK invitatietoernooi. In dit toernooi moest ieder team bestaan uit een LEK'er en een gastspeler.

Bij de heren A hebben Huub Steijvers (T-Ell) en Jack Hoeben (De Meulenslag) het niet kunnen bolwerken tegen Frans Jetten (TVL) en Sjra Roefs (TC Rulec). Met 7-5 en 6-2 was de Leivere-Heytse combinatie te sterk.

De dames A finale ging tussen het koppel Lia Ramaekers (TCKO) - Jolanda Jorissen (TC de Koel) en Marijke van de Kruijs (TVL) - Danny Hoeben (De Meulenslag). 6-1 en 6-3 was uiteindelijk de eindstand in het voordeel van Lia en Jolanda.

Een derde wedstrijd werd nog ingelast tussen de voorronde winnaar heren B en de nummer 3 bij de heren A. Johan Hoekjan (TVL) en Hans Aalders (TV Wessem) waren niet opgewassen tegen Erik Kremers (T-Ell) en Marcel van den Kerkhof (TV Wimbledonck) die de zege met 6-1 en 6-3 binnenhaalden.

KNLTB voorjaarscompetitieVrijdag 6 april barst het weer los, de voorjaarscompetitie 2018. Namens T-Ell nemen hier 5 seniorenteams en 1 juniorenteam aan deel. Mag ik u voorstellen........

Het Dames Dubbel 17+ vrijdagavondteam bestaat uit Truus Haex, Miranda Saes, Lia Schouten, Siriphan Kunnen, Ilvy Mols en teamcaptain Claudia Hansen. Waar nodig zal Lynn Vogel inspringen. De eerste wedstrijd spelen ze uit in Someren-Eind om 19:00 uur.

De Heren Dubbel 35+ vrijdagavond spelen hun eerste wedstrijd thuis tegen Weert-Oost 3. Vanaf 19:00 uur zal het onrustig zijn aan de kampstraat. De Eller eer wordt verdedigd door Jeroen Coolen, Erik Kremers, Joost Maenen, Huub Steijvers, Jamie Hendrikx en teamcaptain Lei Cauven.

Zaterdag 7 april starten de Dames Dubbel 35+ in Ell hun eerste wedstrijd om 10:00 uur. Marjon Gerris, Sonja Verkennis, Rianne Goldenbeld en captain Winnie Geelen leggen Echt 2 dan het vuur aan de schenen.

Later die dag starten de Dames 17+ op eigen terrein. Teamcaptain Sylvia Beckers gaat om 14:00 uur samen met Annelies Heijkers, Kristel Heijkers, Marij Marechal en Angeline Peelen de strijd aan tegen Velden 1.

Het Gemengdteam 17+ bestaat naast captain Joyce van Beers uit Robert Heijkers, Berend Geelen, Jack Hendriks, Jeroen Bongers, Anita Bongers en Maartje Geenen. Om 13:00 uur nemen ze het op in en tegen Baexem.

Op zondag spelen de Jongens 10 t/m 14 jaar om 10:00 uur thuis tegen Baexem. Dit team bestaat uit David Maenen, Stan Bongers, Rick Thijssen, Sil Timmermans en Jurre Snijders.

Heel veel succes en plezier!

Alle wedstrijden en uitslagen vind je hier of via het hoofdmenu op onze website.

Het speelschema voor de dames woensdagochtend is bekend. Je vindt dit links in het menu of klik hier. Interesse om mee te doen? Meld je dan bij Christian.

We begonnen deze zondagochtend met een voorbereidingsactiviteit voor de  jeugdleden die meespelen aan de competitie of worldtour!
Om elf uur starten we met een groot aantal jeugdleden een tostitournooi waarbij tennissen in verschillende samenstellingen werd afgewisseld met het eten van overheerlijke tosti's! "Nee we willen nog niet stoppen" en "Ik hoop dat we dit snel weer een keer doen" waren slechts twee uitspraken aan het einde van de activiteit! Wat ons betreft een geslaagde jeugdactiviteit!
De jeugdcommissie

DSC 0808DSC 0821

DSC 0802

DSC 0812

 

 

DSC 0796

knltb logo 400x300De competitieindeling voor het voorjaar is bekendgemaakt door de KNLTB. Je vindt alle wedstrijden via de nieuwe mijnknltb.toernooi-website. Ga hiervoor naar de T-Ell competitie en toernooi pagina in het hoofdmenu of klik hier

 

codeslotDe toegangscode voor de zijdeur naar de douches en toiletten is gewijzigd. Je vindt de nieuwe code op onze site onder Baan en bar - Baanverlichting en toegang zijdeur. Uiteraard dien je wel ingelogd te zijn om deze pagina te openen.

De laatste tijd zijn geregeld jeugdige niet-leden betrapt die gebruik maakten van de toiletten. Ook werden de kleedruimten gebruikt als verstopplaats of werden ballen en trainingsspullen gebruikt met spelen. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Geef de code dan ook niet door aan niet-leden en gebruik de zijdeur alleen als dit nodig is om te tennissen.

Op zondag 11 maart starten we om 11 uur met een voorjaarsactiviteit voor de jeugd van T-Ell!

We starten daarmee het tennisseizoen door lekker samen te tennissen afgewisseld door het eten van een lekkere tosti!

Tosti3

Doe mee en geef je op voor 1 maart bij Carla (06-23268091), Winnie (06-10978891) of Claudia (06-46550987)!

KNLTB ledenpas 2018 1De ledenpassen van 2018 zijn ontvangen. Deze pas is nodig om je te kunnen identificeren als lid van T-Ell, bij het gebruiken van onze banen en tijdens KNLTB competities en toernooien. Iedereen kan de pas vanaf komende maandag zelf meenemen uit onze kantine. Ze liggen op alfabetische volgorde, probeer dit ook zo te houden.

De kantine is in ieder geval vanavond geopend op de volgende momenten:

  • Op maandag- en dinsdagavond tijdens de tennisles
  • Op woensdag tijdens de mix avond
  • De komende vrijdagen tijdens de winterlek

Subcategorieën

Algemeen T-Ell nieuws

Junioren T-Ell nieuws

Senioren T-Ell nieuws

Inloggen

Altijd op de hoogte

RSS feed T-Ell Like T-Ell via facebook Volg T-Ell via Twitter Dagelijks T-Ell nieuws in je mailbox

Social Icons

Scroll to top