IMG 20170529 WA0014En ook ons meisjes t/m 17 team is kampioen geworden. Gefeliciteerd Britt, Rowy, Lynn en Esmee! En ook Anne natuurlijk voor haar hulp in de laatste wedstrijd. Een hele mooie prestatie meiden.

DD1 kampioenEn ook dit jaar heeft het 1e dames dubbel team zich weer laten gelden in de 1e klasse. Met nog 1 speelronde te gaan waren ze al niet meer te achterhalen. Proficiat Anke, Annelies, Marij en Sylvia!

manu ajaxVanavond is er uiteraard weer de vaste mix-avond waarbij ieder lid kan binnenlopen en meespelen. Uiteraard gaat ook de tv aan voor de leden (en aanhang) die Manchester United een warm hart toedragen. En voor verdwaalde Ajax fans zal er vast ook nog een plekje zijn.

We starten rond 19:00 uur. Het weer is perfect en het bier en de rosé staan koud. Wordt het weer lang onrustig aan de kampstraat?

Ben jij net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden, maar heb je nog nooit competitie gespeeld? Of wil je eens competitie spelen op je eigen niveau? Formeer dan een team en doe mee aan de 8&9-competitie!

Deze competitie wordt aangeboden in twee klassen: de eerste klasse voor tennissers die al een balletje kunnen slaan en de tweede klasse voor de beginners.

De competitie wordt zeven keer gespeeld. Elk team kiest vooraf – in overleg met de club uiteraard - op welke dag zij hun wedstrijden willen spelen. Dat kan op donderdagavond óf op zondagmiddag. Je speelt dan het hele seizoen op die dag/avond. Op donderdagavond beginnen de wedstrijden tussen 19.00 uur en 20.00 uur en op zondag tussen 17.00 en 20.00 uur. Kijk voor de speeldata op www.knltb.nl/tennissers/competitie/competitie-nieuwe-stijl/89-competitie/

Om mee te kunnen doen, zijn er teams nodig met minimaal drie spelers. Dat kunnen mannen zijn, dat kunnen vrouwen zijn, het kan ook een gemengd team zijn. Elke competitiedag bestaat uit twee partijen. Dat zijn altijd dubbels. Dat kan dus een herendubbel zijn, een damesdubbel of een gemengd dubbel. Afhankelijk van de samenstelling van je team.

Lijkt dit je wat, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bij voldoende aanmeldingen kan er een team aangemeld worden. Let op, inschrijven kan tot 30 mei, wees er dus snel bij!

personal tennis logo vierkantIn juni start er weer een nieuwe lesperiode bij T-Ell waar iedereen zich voor kan aanmelden. Inschrijven is mogelijk tot aanstaande vrijdag 26 mei!

Leden die in het begin van het jaar voor 30 lessen hebben gekozen hoeven zich uiteraard niet opnieuw in te schrijven.Alle info en het aanmeldformulier vind je hier:

http://personaltennis.nl/inschrijven-t-ell-senioren/

Voor vragen kan iedereen terecht bij Tom Maassen of Robert Hesen

Tom (Tel): 0641452414

Robert (Tel): 0630150260

www.personaltennis.nl


Beste leden van TV Leveroy, T-Ell en TC Kelpen-Oler, t ell

Op zaterdag 24 juni 2017 starten we met de LEK enkel 2017!

We hopen dat jullie je allemaal inschrijven voor dit gezellige en sportieve toernooi!

De poulewedstrijden zijn van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni 2017. Op zaterdag 1 juli zijn de (halve) finales in Ell! We spelen in 4 categorieën 5/6 (sterkste), 6/7, 7/8 en 8/9. Zijn er binnen één van de categorieën te weinig deelnemers dan delen we jullie in onderling overleg mogelijk in één van de andere categoriën in. We streven naar poules van 4 zodat iedereen minimaal 3 wedstrijden kan spelen.

Inschrijven gaat via www.toernooi.nl LEK enkel 2017 of door hier te klikken. 

Om je in te schrijven moet je je eerst registreren op toernooi.nl. Je kunt je verhinderingen zelf nog aanpassen tot en met de sluitingsdatum inschrijving (12 juni 2017).

Je mag 2 verhinderingen vermelden van 26 juni tot 30 juni. We vragen een eigen bijdrage van         € 2,50 per persoon.

Kunnen de wedstrijden niet worden ingepland op doordeweekse dagen, dan willen we wedstrijden plannen in het weekend van 24 en 25 juni 2017.

Inschrijven kan tot en met 12 juni 2017!

Misschien ten overvloede maar gedurende dit toernooi kun je niet meedoen aan een ander toernooi en op de finaledag (zaterdag 1 juli 2017) dien je beschikbaar te zijn!

Namens de organisatie,

Claudia Hansen 06 46 55 09 87
Siriphan Kunnen 06 11 25 83 73
Marijke van de Kruijs 06 42 45 63 93

Beste Jeugdleden.

Momenteel is de jeugdcommissie al bezig met de voorbereidingen van de clubkampioenschappen en het tennis kamp 2017

Het tenniskamp  is voor alle jeugdleden, start op woensdag 23 augustus en duurt tot en met vrijdag 25 Augustus.

In het programma dit jaar zit ook weer  een overnachting voor iedereen die meedoet, op de donderdagavond.

De wedstrijden voor de grootveld clubkampioenschappen kunnen beginnen op maandag 21 augustus.

De wedstrijden voor rood en oranje clubkampioenschappen beginnen op woensdag 23 augustus.

Alle finales zijn op donderdagavond 24 Augustus.

 

We streven erna de kosten op 20 euro per deelnemer te houden, met het bekend maken van het definitieve programma +/- 15 Juli zal dit ook duidelijk zijn.

Inschrijven MOET voor 28 mei 2017 !!!!

Hier is de link naar het inschrijvings formulier

De Jeugdcommissie

Hallo Jeugdleden,

 

Voor de jeugdleden ( rood, oranje & groen teams ) die mee willen doen met de worldtour staat nu ook de inschrijving open voor de competitie .

De inschrijving staat open tot 15 Mei 

Voor de speeldata zie de volgende pagina.

Hierbij de link naar het Inschrijvings formulier

 

groeten

Jeugdcommissie 

De inschrijving voor de LEK gemengd dubbel 2017 is geopend. Dit jaar zal deze in twee weken plaats vinden. Dit om te kijken of er hierdoor meer deelnemers mee zullen doen. Op zaterdag 17 juni 2017 zal de finale in Leveroy plaats vinden en deze zal waarschijnlijk om 18.00u beginnen, maar dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers. Zodra het schema bekend is, zal ook meteen aangegeven worden hoe laat de (halve) finales zullen beginnen. Je dient beschikbaar te zijn op de finale avond om mee te mogen doen met het LEK gemengd dubbel. Ook vragen we vanaf 2017 een eigen bijdrage van € 2,50.

Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 27 mei 2017. Klik hier voor meer informatie en om je in te schrijven.

Ben je ook weer van de partij? Zoek een tennismaat en schrijf je in! Wil je wel meedoen, maar weet je niet met wie. Geen probleem!! Schrijf je dan alleen in en geef bij aanmelding dat je nog een partner zoekt of neem contact op met één van de organisatoren.

Groeten,

Claudia (T-Ell)
Siriphan (TCKO)
Marijke (TVL)

LEK GEMENGD DUBBEL

personal tennis logo vierkantIn juni start er weer een nieuwe lesperiode bij T-Ell waar iedereen zich voor kan aanmelden. Leden die in het begin van het jaar voor 30 lessen hebben gekozen hoeven zich uiteraard niet opnieuw in te schrijven.

Alle info en het aanmeldformulier vind je hier:

http://personaltennis.nl/inschrijven-t-ell-senioren/

Voor vragen kan iedereen terecht bij Tom Maassen of Robert Hesen

Tom (Tel): 0641452414

Robert (Tel): 0630150260

www.personaltennis.nl

Subcategorieën

Algemeen T-Ell nieuws

Junioren T-Ell nieuws

Senioren T-Ell nieuws

Inloggen

Altijd op de hoogte

RSS feed T-Ell Like T-Ell via facebook Volg T-Ell via Twitter Dagelijks T-Ell nieuws in je mailbox

Social Icons

Scroll to top