logo lek 200x200

Beste leden van TV Leveroy, TC Kelpen-Oler en Tell,

Op zaterdag 9 juni 2018 starten we met de LEK gemengd dubbel 2018! We hopen dat jullie je allemaal inschrijven voor dit gezellige en sportieve toernooi!

De poulewedstrijden zijn van zaterdag 9 juni tot en met vrijdag 15 juni 2018. Op zaterdag zijn de (halve) finales in Ell! We spelen in 3 categorieën 5/6 (sterkste), 6/7 en 7/8. Zijn er binnen één van de categorieën te weinig deelnemers dan delen we jullie in onderling overleg mogelijk in één van de andere categorieën in. We streven naar poules van 4 zodat iedereen minimaal 3 wedstrijden kan spelen. Inschrijven gaat via www.toernooi.nl LEK gemengd dubbel 2017 of via deze link: https://www.toernooi.nl

Iedereen moet zich apart inschrijven en de partner vermelden. Je moet je registreren als je je wilt aanmelden. Je kunt je verhinderingen zelf nog aanpassen tot en met de sluitingsdatum inschrijving (20 mei 2018). Heb je geen partner maar zou je wel graag mee willen doen? Geef je op en vermeld daarbij dat je nog een partner zoekt. Wij zullen dan proberen om je te koppelen aan een andere deelnemer van ongeveer hetzelfde niveau. Je mag per persoon 2 verhinderingen vermelden (indien je het eerste weekend verhinderd ben, telt dit niet mee). We vragen een eigen bijdrage van € 2,50, te voldoen voor de eerste wedstrijd. 

Kunnen de wedstrijden niet worden ingepland op doordeweekse dagen, dan willen we wedstrijden plannen in het weekend van 9 en 10 juni 2018 voor wie dan beschikbaar is). 

Inschrijven kan tot en met 20 mei 2018! Misschien ten overvloede maar gedurende dit toernooi kun je niet meedoen aan een ander toernooi en op de finaledag (zaterdag 16 juni 2018) dien je beschikbaar te zijn!

Bij vragen kun je contact opnemen met:

Hans Tertoolen (0613438933, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Namens de organisatie,

TCKO: Siriphan Kunnen, Loes en Nienke Raemakers

TVL:     Marijke van de Kruijs

TELL:   Joyce van Beers, Robert Heijkers en Hans Tertoolen

 

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Inloggen

Altijd op de hoogte

RSS feed T-Ell Like T-Ell via facebook Volg T-Ell via Twitter Dagelijks T-Ell nieuws in je mailbox

Social Icons

Scroll to top