pinnenVanaf vandaag kan er ook gepind worden in de kantine van T-Ell! En het mooie is, dat kan ook als er geen officiële bardienst is. Geen reden meer dus om onbetaalde barbriefjes te laten liggen.

De werking is heel simpel: bedrag intoetsen, pinpas plaatsen, eventueel je pincode invoeren en dat is het. Een korte instructie komt in de kantine te hangen.

Pinnen bij T-Ell? Ja graag!

Ook dit jaar is in ons buurdorp Haler de TT demo. Dit is een 3 daags festival dat draait om oude voertuigen en demo races met oude motoren. Dit evenment staat door de inzet van een grote groep vrijwilligers, waaronder ook enkele van T-Ell. Buiten dat het leuk is om hieraan mee te helpen genereert dit ook inkomsten voor onze Tennisclub. Bij een positief resultaat van het evenement wordt er een bedrag per geholpen uur uitbetaald aan de vereniging.

Dit jaar is de TT demo op 19, 20 en 21 juli.
Op de vrijdag avond is er een parade van oude voertuigen vanuit Haler naar Ell, vanuit Ell naar Hunsel en vanaf Hunsel weer naar Haler. Daarna is er tijd voor gezelligheid in de tent met live muziek.
Op zaterdag en zondag zijn er dan de races met oude motoren. Op zaterdag avond is er een endurance race van 2 uur met daaropvolgend live muziek van Anderkovver.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers voor o.a.

  • Horeca: tappen, fris inscheken, eten in te tent op alle dagen
  • Baan: Baancommissarissen, beveiligen/helpen oversteekplaatsten
  • Parkeren: parkeren coordineren op de parkeerplaatsen
  • Entree
  • Overige werkzaamheden

Lijkt het je leuk om een aantal uren of dagdelen te helpen (dit is voor iedereen vrij te kiezen in overleg met de organisatie), dan kun je je aanmelden via de website: http://www.ttdemohaler.nl/vrijwilligers of via de mail bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook voor vragen kun je hier terecht.

Buiten een leuke dag help je hiermee ook je eigen vereniging en dat wordt op prijs gesteld.

Alvast bedankt namens jullie voorzitter
Erik Kremers

zomertennis01De hele zomer lekker tennissen voor maar 3 x € 15,- per maand? Dat kan dit jaar bij T-Ell. Meld je nu aan en speel heel juni, juli en augustus voor slechts € 45,- op onze mooie smashcourtbanen.

Om je aan te melden klik hier en selecteer Zomerlid bij soort lidmaatschap.

Deze aanbieding is geldig tot 1 september 2019, het lidmaatschap wordt dan automatisch beëindigd. Bij aanmelding na 1 juli/1 augustus geldt een bedrag van € 30,-/€ 15,-. Meer informatie over onze lidmaatschappen vind je hier.

logo lek 200x200

Beste leden van TV Leveroy, TC Kelpen-Oler en T-Ell,

Vanaf donderdag 13 juni 2019 is het tijd voor de LEK dubbel 2019!

We hopen dat jullie je allemaal inschrijven voor dit gezellige en sportieve toernooi!

De poulewedstrijden zijn van donderdag 13 juni tot en met woensdag 19 juni 2019. Op woensdag en donderdag zullen waarschijnlijk de halve finales worden gespeeld en op vrijdagavond 21 juni zijn de finales in Ell!

We spelen in 3 categorieën 5/6 (sterkste), 7/8 en 9.
Zijn er binnen één van de categorieën te weinig deelnemers, dan delen we jullie in onderling overleg mogelijk in één van de andere categorieën in.
We streven naar poules van 4 zodat iedereen minimaal 3 wedstrijden kan spelen.

Inschrijven gaat via www.toernooi.nl LEK dubbel 2019 of via onderstaande link:
https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=4F50FE04-E396-49D6-B497-07E98A0F0025

Iedereen moet zich apart inschrijven en de partner vermelden. Je moet je registreren als je je wilt aanmelden. Je kunt je verhinderingen zelf nog aanpassen tot en met de sluitingsdatum inschrijving (31 mei 2019).

Heb je geen partner maar zou je wel graag mee willen doen? Geef je op en vermeld daarbij dat je nog een partner zoekt. Wij zullen dan proberen om je te koppelen aan een andere deelnemer van ongeveer hetzelfde niveau.

Je mag per koppel 2 verhindering vermelden. We vragen een eigen bijdrage van € 2,50.

Kunnen de wedstrijden niet worden ingepland op doordeweekse dagen, dan willen we wedstrijden plannen in het weekend van 15 en 16 juni 2019 (weekend telt niet mee in het aantal verhinderingen, maar geef wel even duidelijk aan als je niet beschikbaar bent).
Inschrijven kan tot en met 31 mei 2019!

Misschien ten overvloede maar op de halve finale avond (donderdag 20 juni) en op de finaleavond (vrijdagavond 21 juni) dien je beschikbaar te zijn!

Namens de organisatie,


Johan en Wil (TV Leveroy)
Wouter (TCKO)
Joyce, Siriphan, Robert en Hans (T-Ell)

 

KNLTB 400x400In september start de KNLTB najaarscompetitie weer. Aanmelden hiervoor kan middels het aanmeldformulier in het hoofdmenu op onze site tot uiterlijk 31 mei. Alle informatie vind je op http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/. Mocht je vragen hebben neem dan contact op met onze competitieleider Hans Tertoolen.

Het Libéma Open in Rosmalen vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 16 juni 2019! Wil jij er naartoe? Je kunt via T-Ell kaartjes kopen met korting! Bestel de kaartjes op www.libema-open.nl/clubactie en gebruik actiecodeT-Ell-lo19 en elk kaartje wordt € 5,00 goedkoper!

Libema

Het Libéma Open in Rosmalen vindt dit jaar plaats van 10 tot en met 16 juni 2019! Wil jij er naartoe? Je kunt via T-Ell kaartjes kopen met korting! Gebruik actiecodeT-Ell-lo19 en elk kaartje wordt € 5,00 goedkoper!

Libema

klusdagAfgelopen 9 maart is er de klusdag van het voorjaar geweest. Het gebouw en het tennis park is flink aangepakt door een handjevol vrijwilligers.
De keukenkast is gerepareerd, aan de achterzijde van het gebouw is een dak boven het gashok geplaatst waardoor we daar leeggoed kunnen opslaan. De slot van de keukendeur is weer soepel lopend gemaakt. de boeiboord en koepels van de overkapping zijn gewassen. het terras is schoongespoten en de paden rond het park zijn flink schoon gemaakt. verder is ook de boom links van de kantine flink gesnoeid.
De opkomst had beter gekunt, dus de volgende keer wordt er buiten een artikel op de site, nieuwsbrief ook een email gestuurd om alle leden eraan te herinneren dat deze mooie voorjaar (en ook najaar) activiteit weer gaat plaatsvinden. Vele handen maken tenslotte licht werk.
Lees meer: T-Ell Klusdag part 2 voorjaar 2019

knltb logo 400x300De wedstrijdschema's van de voorjaarscompetitie zijn bekend. Op zaterdag 6 april start de eerste competitierond met als openingswedstrijd thuis T-Ell tegen Baexem in de Gemengd 17+ 3e klasse.

Alle wedstrijden vind je hier of via het hoofdmenu op onze website.

haringOok dit jaar gaan we weer traditioneel hieëring houwe op aswoonsdig om de vastelaovindj sportief af te sluiten. Vanaf 19:00 is iedereen welkom op de woensdag mixavond.

Inloggen

Altijd op de hoogte

RSS feed T-Ell Like T-Ell via facebook Volg T-Ell via Twitter Dagelijks T-Ell nieuws in je mailbox

Social Icons

Scroll to top