Ook dit jaar is in ons buurdorp Haler de TT demo. Dit is een 3 daags festival dat draait om oude voertuigen en demo races met oude motoren. Dit evenment staat door de inzet van een grote groep vrijwilligers, waaronder ook enkele van T-Ell. Buiten dat het leuk is om hieraan mee te helpen genereert dit ook inkomsten voor onze Tennisclub. Bij een positief resultaat van het evenement wordt er een bedrag per geholpen uur uitbetaald aan de vereniging.

Dit jaar is de TT demo op 19, 20 en 21 juli.
Op de vrijdag avond is er een parade van oude voertuigen vanuit Haler naar Ell, vanuit Ell naar Hunsel en vanaf Hunsel weer naar Haler. Daarna is er tijd voor gezelligheid in de tent met live muziek.
Op zaterdag en zondag zijn er dan de races met oude motoren. Op zaterdag avond is er een endurance race van 2 uur met daaropvolgend live muziek van Anderkovver.

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers voor o.a.

  • Horeca: tappen, fris inscheken, eten in te tent op alle dagen
  • Baan: Baancommissarissen, beveiligen/helpen oversteekplaatsten
  • Parkeren: parkeren coordineren op de parkeerplaatsen
  • Entree
  • Overige werkzaamheden

Lijkt het je leuk om een aantal uren of dagdelen te helpen (dit is voor iedereen vrij te kiezen in overleg met de organisatie), dan kun je je aanmelden via de website: http://www.ttdemohaler.nl/vrijwilligers of via de mail bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Ook voor vragen kun je hier terecht.

Buiten een leuke dag help je hiermee ook je eigen vereniging en dat wordt op prijs gesteld.

Alvast bedankt namens jullie voorzitter
Erik Kremers

Submit to FacebookSubmit to Twitter

Inloggen

Altijd op de hoogte

RSS feed T-Ell Like T-Ell via facebook Volg T-Ell via Twitter Dagelijks T-Ell nieuws in je mailbox

Social Icons

Scroll to top