klusdagAfgelopen 9 maart is er de klusdag van het voorjaar geweest. Het gebouw en het tennis park is flink aangepakt door een handjevol vrijwilligers.
De keukenkast is gerepareerd, aan de achterzijde van het gebouw is een dak boven het gashok geplaatst waardoor we daar leeggoed kunnen opslaan. De slot van de keukendeur is weer soepel lopend gemaakt. de boeiboord en koepels van de overkapping zijn gewassen. het terras is schoongespoten en de paden rond het park zijn flink schoon gemaakt. verder is ook de boom links van de kantine flink gesnoeid.
De opkomst had beter gekunt, dus de volgende keer wordt er buiten een artikel op de site, nieuwsbrief ook een email gestuurd om alle leden eraan te herinneren dat deze mooie voorjaar (en ook najaar) activiteit weer gaat plaatsvinden. Vele handen maken tenslotte licht werk.
De grote poets van het gebouw is niet gelukt. De afzuigkap en het fornuis zijn schoongemaakt, maar er moet nog meer gebeuren. Hiervoor zoeken we nog een aantal vrijwilligers, die samen het gebouw een een flinke poetsbeurt geven. Vanuit het bestuur heeft Claudia Hansen zich beschikbaar gesteld om dit samen met een 4 tal personen (meer mag ook) te doen binnenkort. Hiermee kan ook een vrijwilligers bijdrage worden terug verdiend.
Voor degene die geintereseerd zijn, die kunnen zich opgeven bij Claudia: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef ook even aan welke zaterdag komende weken je het beste uitkomt, dan kan de poetsdag gepland worden. 
Submit to FacebookSubmit to Twitter

Inloggen

Altijd op de hoogte

RSS feed T-Ell Like T-Ell via facebook Volg T-Ell via Twitter Dagelijks T-Ell nieuws in je mailbox

Social Icons

Scroll to top