logo LEKBij het samenstellen van de competitieteams is het helaas niet altijd mogelijk om een volledig team op de been te brengen vanuit één vereniging. Bij de junioren hebben we de afgelopen jaren al vaker de samenwerking met TVL en TCKO gezocht om zoveel mogelijk leden de kans te geven competitietennis te spelen. De verenigingen onderling verdelen de kosten voor deze gemengde jeugdteams.

Bij de senioren vindt deze samenwerking nu ook meer en meer plaats. Anders dan bij de jeugd zijn de kosten welke hieraan zijn verbonden voor rekening van de deelnemers zelf. Samen met TVL en TCKO hebben we nu ook uniforme afspraken gemaakt over deze kosten en voorwaarden die hiervoor gelden. In het kort houden deze in:

  • De kosten voor inschrijving en ballen zijn voor rekening van het team en worden verdeeld over alle teamleden. Bij T-Ell ontvangt de teamcaptain de rekening en zorgt deze voor verdeling van de kosten. 
  • Teamleden van een andere vereniging betalen daarnaast € 20,- extra per competitie waaraan ze deelnemen. Bij deelname aan de voor- én najaarscompetitie bedragen de extra kosten dus € 40,-. In deze kosten zijn inbegrepen de aanvraag van het KNLTB-pasje en maximaal 3 oefendagen per competitie met het team. De teamcaptains dienen te letten op het aantal oefendagen. De deelnemer zelf ontvangt deze rekening voor deelname aan de competitie.
Submit to FacebookSubmit to Twitter

Inloggen

Altijd op de hoogte

RSS feed T-Ell Like T-Ell via facebook Volg T-Ell via Twitter Dagelijks T-Ell nieuws in je mailbox

Social Icons

Scroll to top